No siellä sitä taas käytiin, eilen ja tänään. Huomenna myös menossa. Aatu on nyt kotona Reetan ja Klaara äipän kanssa. Oon ollut koirille seurana päivisin Reetan ollessa töissä. Aatusta on tullut jo iso poika, pissailee ja kakkii aika paljon (!?) ulos ja syö jo kovia nappuloitakin. Meitin maastonakit Justus ja Jamo vaan nauttii mökkielämästä porukoiden kanssa.. Pitäs niittenkin toivottaa Aatos tervetulleeksi sukuun. Toivottavasti tapaavat pian! Huomenna mennään Aatun kanssa ajelullekin..vähän autoilu treeniä. Tän päivän metsäreissun kuvia löytyy Reetan blogista.

Tässä meidän pojat matkustamassa..

128556.jpg

128557.jpg

Justus ei erityisemmin pidä matkustamisesta. Pahoinvointia ja huonoa oloa kaikilla mahdollisilla tavoilla. Tukkakin on välillä vähän pystyssä kuten kuvasta huomaa. Jamoa ei matkailu ole koskaan häirinnyt. Uudessa 30 vuotta vanhassa Mezessä kelpaakin olla mutkalla kuin mutkalla.. :)

Kello alkaa olla jo lähellä 1 yöllä. Nyt nukkumaan ja aamulla reippaasti koiravahtiin. Hyvää viikonloppua jo nyt. Lähden perjantaina Poriin jammailemaan ja sunnuntaina vasta takasin. Jees. :)

ps. Aatu tänään 8 viikkoa! Onnea!