Juuh. Reeta niin kovasti innostutti minua kirjottelemaan tänne blogiin että yritetäänpä vielä kerran. Olin Reetun ja pentujen luona viime sunnuntaista keskiviikko aamuun . Pentuja siis katsomassa ja tiistaina ihan vahtimassakin kun Reeta läks töihin. Petrus, Akusti ja Aatos on kolmikon nimet. Aatos jää taloon, eli Reetalle ja osittain myös minulle. Petu ja Aku lähtevät maailmalle viikonloppuna. Voi että..suloisia vipeltäjiä kaikki kolme!

123939.jpg

Aatu käy juomakupilla! =D

Mitäs sitten muuta? Huomenna taas mökille. En viime viikonloppuna ollutkaan kun mentiin Jossun kanssa Lintsille perjantaina. Oli hauska päivä..ja kiva että Jossukin viihty kun sillä on niin rankkoja päiviä töissä niin pääsi kunnolla irrottelemaan. Irrottelin minäki sen verran että menin Kieputtimeen, joka ei ollutkaan niin paha mitä muistelin. Sain puolessa välissä kieputtelua pienen kikatuskohtauksen..ihan hävettää. =D

Sunnuntaina tosiaan lähdin sitte Nastolaan Reetan ja pojujen luo. Keskiviikkona jatku viikko iltaduunivuorolla ja tänään oli päivä. Huomenna aamusta töihin ja sieltä suoraan mökille. Ihanaa! Ens viikko onkin lomaa ja perjantaina lähdetään Pori Jazziin kurkkaamaan Kanye Westiä. Jiihaa!

Oliskos tässä hyvä alotus uudelle bloggailulle. Toivotaan niin. Palaillaan ens viikolla kun tulen takaisin mökiltä ja selviän Mäkin kesäpäiviltä! =D Hyvää viikonloppua.